KissJaksa Ingatlan

english

Rólunk

„Nomen est omen”

A KissJaksa Ingatlan Iroda 2000-ben alakult Tolna megyei (Tolna városi) székhellyel. A családi vállalkozás ugyanebben az évben fiókirodát nyitott Balatonakarattyán a 71. sz. út mellett Balatoni utca 2. szám alatt. A közel két évtized alatt a családi vállalkozás sok otthonos ingatlanhoz segítette a hozzánk forduló kedves ügyfeleket.


KEYCO Mobil házak építése


2017-ben alakult meg a „KEYCOHOUSE” névre keresztelt kompaktház-üzem Balatonvilágoson, a régi Traubi gyár területén. A Cég magas színvonalú, előregyártott kompakt épületeket tervez és gyárt. A cél igényes, stílusos, kimagasló minőségű termékek létrehozása, tartós alapanyagok felhasználásával.

A Gyár egyediségét a hazai piacon a csúcsminőségű CLT (Cross Laminated Timber), azaz keresztirányú rétegragasztással gyártott nagyméretű tömörfa panelekből történő termék előállítás adja. Egy modul 6 db előregyártott, egymáshoz illesztett panelből áll, ami egy statikailag rendkívül stabil és ellenálló, merev szerkezet, rendkívüli hő- és hangszigetelési adottságokkal.

A Gyártóüzemben a daruzható épületegység kulcsrakészen, az ügyfelek teljes körű igényeinek kiszolgálása szerint- elektromos és gépészeti rendszerekkel, továbbá belső bútorozással- készül el. Közúti szállítás után, az épület telepítése és kisebb helyszíni szerelések zárják a folyamatot.

Bőveben... letölthető információs PDF

A cég Honlapja itt megtekinthető.

KEYCO