KissJaksa Ingatlan

english

Rólunk

„Nomen est omen”

A KissJaksa Ingatlan Iroda 2000-ben alakult .Székhelye 8172.Balatonakarattya,Balatoni u. Az ingatlan iroda jól megközelíthető a 71-es út mentén a körforgalom előtt van. A közel két évtized alatt a családi vállalkozás sok otthonos ingatlanhoz segítette a hozzánk forduló kedves ügyfeleket. Kínálatunkban megtalálhatóak a nyaralók,családi házak,telkek,fejlesztési területek,ipari és kereskedelmi ingatlanok,hotelek,befektetésre kínált projektek: elsősorban a Balaton térségében,de országosan és tengerparti ingatlanokat is talál kínálatunkban.A 20 év során nem csak hazai,hanem külföldi partnerkapcsolat kiépítésével is segítettük a hozzánk fordulókat. A szakmai tapasztalataink segítenek az ingatlanok felkutatásában,bemutatásában,értékesítésében,ügyvédi,jogi szolgálat teljesítésében is. Forduljon továbbra is bizalommal a Kissjaksa Ingatlan Irodához.

KEYCO Mobil házak építése


2017-ben alakult meg a „KEYCOHOUSE” névre keresztelt kompaktház-üzem Balatonvilágoson, a régi Traubi gyár területén. A Cég magas színvonalú, előregyártott kompakt épületeket tervez és gyárt. A cél igényes, stílusos, kimagasló minőségű termékek létrehozása, tartós alapanyagok felhasználásával.

A Gyár egyediségét a hazai piacon a csúcsminőségű CLT (Cross Laminated Timber), azaz keresztirányú rétegragasztással gyártott nagyméretű tömörfa panelekből történő termék előállítás adja. Egy modul 6 db előregyártott, egymáshoz illesztett panelből áll, ami egy statikailag rendkívül stabil és ellenálló, merev szerkezet, rendkívüli hő- és hangszigetelési adottságokkal.

A Gyártóüzemben a daruzható épületegység kulcsrakészen, az ügyfelek teljes körű igényeinek kiszolgálása szerint- elektromos és gépészeti rendszerekkel, továbbá belső bútorozással- készül el. Közúti szállítás után, az épület telepítése és kisebb helyszíni szerelések zárják a folyamatot.

Bőveben... letölthető információs PDF

A cég Honlapja itt megtekinthető.

KEYCO