KissJaksa Ingatlan

english

Zalaköveskút, panzió, hotel eladó

ZALA
3 100 m2
298 000 000 Ft
390
felújított
tájra

Leírás

IMPOZÁNS BIRTOK FESTŐI KÖRNYEZETBEN ELADÓ!

KITŰNŐ BEFEKTETÉSNEK IS!


A páratlan birtok Zalaköveskúton, a Zalai-dombság keleti felén, a Zalavári-hát dombjai közt elrejtve, Hévíz híres gyógyfürdőjétől mindössze 10 kilométerre található.


Ez a csodálatos ingatlan egy igazi gyöngyszem a festői, dombos tájvidéken, amelyet érintetlen természeti környezet és lélegzetelállító kilátás jellemez.


A telek alsó határán halad egy kis patak, amely fölött egy domb emelkedik, melyet sűrű erdő borít. Ezen a területen nyugodtan élvezheti a természet csendjét és a birtok privát szféráját.


A 3100 négyzetméteres területen található ingatlan két épületből áll: egy főházból és egy vendégházból. Három lakrész biztosítja a tökéletes hangulatú kényelmet.


A FŐÉPÜLET 1900 körül épült, és 2019-ben prémium minőségben a tulajdonosok saját részre felújították és a legmodernebb színvonalra emelték, miközben megőrizték az eredeti vidéki stílusának a báját. A ház mind külső-, mind belső jegyeit tekintve, a régi tetőgerendáknak és a gyönyörű padlóburkolatnak is köszönhetően, harmóniát, igényességet, egyediséget és igazi otthonos életérzést sugároz.


A ház két szintes:


A földszinten található a bejárati rész, egy nagy nappali nyitott konyhával, és kapcsolattal a délnyugati teraszhoz, egy hálószoba saját fürdőszobával, valamint egy további vendégmosdó.


A földszinten található hatalmas TERASZ valóban különleges hely a relaxáció és feltöltődés számára. Fantasztikus tájpanorámája és megnyugtató, meditatív hangulata hozzájárul ahhoz, hogy az itt élők és a látogatók teljes mértékben élvezhessék a nyugalmat és harmóniát.


Az emeleten egy nagy, teljesen nyitott tér várja Önt, amely magas belmagasságának és nagy tetőablakainak köszönhetően tágas és világos életteret biztosít. A tetőgerendák, a magas minőségű padló és a szabadon álló kádas fürdőszoba luxus élményt ad.


Az emeleti teraszról is csodálhatja a festői és dombos táj szépségét.


Ez az impozáns birtok, nemcsak gyönyörű panorámával büszkélkedik, hanem egy extra vendégházzal is rendelkezik.


A VENDÉGHÁZ nyitott konyhával, zuhanyzóval és a felső szinten található hálóterülettel extra teret garantál Önnek vagy vendégeinek.


A mellette lévő nagy nyári konyha rendezvények és ünnepségek megrendezésére is kitűnően alkalmas.


A tágas réten, a hegyre néző kilátással rengeteg hely van a szabadtéri tevékenységekhez.


Ez a prémium minőségű ingatlan összességében egy igazi gyöngyszem, amely egy idilli és nyugodt környezetben helyezkedik el, és egyedülálló élményt nyújt a természet ölelésében.


További információkért keressen bizalommal!