KissJaksa Ingatlan

english

Telki, telek eladó

Telki
23 279 m2 30%
400 000 000 Ft

Leírás

Az eladó gazdasági épület, udvar” megnevezésű ingatlan a Fő utcáról nyíló, Kórház fasor végén, a Telki Magánkórházzal szemben, a közút és a Budajenői patak által határolt terület nyugati oldalán helyezkedik el, ÉNy-i oldalán határos a szennyvíztisztító teleppel is. A Kórház fasor kb. 500 m hosszú és 6 m széles szilárd burkolatú közút, jelenleg zsákutca.
A Fő úton haladó távolsági autóbuszok megállója a Körház fasor közelében található.
Az ingatlan környezetében általában újszerű épületek találhatók. A Kórház fasor elején, a Tücsök utca sarkán létesült egy sportlétesítmény, teniszcsarnok, üzletek, posta, néhány telephely, ill. többségében lakóingatlanok - társasházak és családi házak - találhatók.
Belterületi besorolású, de az É–i ill. Ny-i oldalán határos ingatlanok már külterületen helyezkednek el.
A 23 279 m2 térmértékű földrészlet szabálytalan alakú, változatos felszínű, a Kórház fasor útpályaszintjénél mélyebb fekvésű, kerítetlen terület.
. A gazdasági épület 1861-ben épült, kb. 100 m2-es, egyszintes, magastetős, vertfalas épület, mely jelenleg lakóházként használt; gyenge-közepes állapotú.

A Kórház fasoron minden közmű megtalálható, az ingatlan víz- és villany közműellátással rendelkezik.

A vizsgált területet 23 279 m2 térmértékű ingatlan nagytelkes övezetbe tartozik, ahol a legkisebb kialakítható telekméret 5 000 m2 . A beépítés módja szabadon álló, mértéke 30 %, az építménymagasság 7,5 m.


Befektetésre,vállalkozásra alkalmas terület.