KissJaksa Ingatlan

english

Siófok, panzió, hotel eladó

Sio-Hotel 1
520 000 000 Ft
15
1114
új építésű
telken belül
tájra
villany, víz, csatorna, gáz

Leírás

Egy különleges befektetési lehetőséget, egy 5*-os szállodát ajánlunk Siófok legszebb részén.

A szálloda a villasoron található, 2 percnyi sétára a Balatontól. Egy teljes gépészeti és technológiai felújítás eredményeképpen 15 szoba valamint 3 lakosztály, egy teljesen felszerelt sushi konyha és bár, egy wellness részleg valamint 18 belső, saját parkolóhely lesz összesen.

Az épületkomplexum teljes kivitelezése még nem fejeződött be. A 776 m²-es 4 szintes épületben egyelőre 6 szoba és 1 lakosztály készült el maradéktalanul, a többi is gépészetileg teljesen kész van, burkolási és szerelvényezési munkák vannak már csak hátra. A 90 m²-es wellness épület befejezése is folyamatban van, valamint a 248 m²-es étterem építése is elkezdődött.

Az épület különleges, exkluzív, Indiából, Egyiptomból és Japánból vásárolt anyagokból lett újjáépítve. Az épületben minden létező elektromos- és gépészeti dolog is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve/felújítva, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjel is látó kamerákkal, mozgásérzékelős dizájn világítás folyosókon és lépcsőkön, fényérzékelős dekorációs világítások, egyebek.

A szállodai szolgáltatások területén is a luxus termékeket találhatjuk minden szobában, mint pl kártyás ajtónyitó- és intelligens energiatakarékos rendszer, hangszigetelt ajtók, szobánként saját wifi, 43-55 colos LCD tv-k, MAG256 típusú 4500 csatornás(!) televíziós rendszer, minibár, minőségi Inox konnektorok és kapcsolók éjszakai LED fénnyel valamint USB csatlakozókkal, Handy okostelefon korlátlan internettel és belföldi EU USA, Canada, Oroszország, Kína, Izraeli telefonos híváslehetőséggel(!) valamint 5 féle dizájn világítás a hangulatfénytől a teljes kivilágításig „Edison” típusú égőkkel.

A berendezés a szálloda közös helységeiben valamint szobáiban is egyedi, főleg Indonéziából és Japánból importált szobrok, dizájn csillárok, mahagóni fából készült bútorok, különleges festmények találhatóak.
Komfortérzetünk emelése miatt a szobákban vadonatúj gyapjú Aloe Vera olasz ágymatracok, hipoallergén folyadékrezisztens párnák és matracvédők, antiallergén komfortpárnák, 100% pamut „queen size” ágynemű garnitúrák és magas minőségű sötétítő függönyök találhatóak.

Kizárólag igényes és tőkeerős érdeklődők jelentkezését várjuk!

- Európa KÖZPONTJÁBAN.
- Balaton KÖZPONTJÁBAN.
- Siófok KÖZPONTJÁBAN.


A hotel Siófok legszebb ősfás utcájában található gyönyörű régi villák szomszédságában, ugyanakkor a város szívében, közvetlen közelében a legjobb éttermeknek és szórakozóhelyeknek.

A szálloda épülete 2018-ban épült meg a legmagasabb követelmények és minőségi szinvonalnak megfelelően.
A hotel főbb jellemzői:
• Központi fekvés
• Butik luxus egyedileg készült berendezési tárgyak és bútorok (Természetes anyagok, olajfestmények, kőszobrok, Ritka fa bútorok stb.);
• HD televíziók 4000 csatornával minden szobában;
• Ingyenesen használható Androidos okostelefonok a vendégek számára (Korlátlan Internetes és telefonhívásokkal).
• Az épületben vadonatúj: bútorok, dekoráció, víz- csatorna- és elektromos hálózat, légkondicionáló rendszer, melegvíz fűtés kazánok.
• 4 szint
• 15 szoba 3 penthouse lakosztály;
• Az étterem teljesen felszerelt konyhát és sushi éttermet foglal magában. De ez terület akár bárként vagy szórakoztató / konferencia területként is használható.

• Az ingatlan területén elhelyezkedő épületek további lehetőséget biztosíthatnak a jövőben még más hotel szolgáltatások létrehozásában is. (pl.: medence, szauna, wellness részleg)