KissJaksa Ingatlan

english

Káli medence, telek eladó

Káli
112 735 m2 3%
585 000 000 Ft
telken belül
tájra
villany, víz

Leírás


Egyedi ajánlat a Balaton felvidéken!

A Balaton-felvidéken, a Káli-medencében  a Művészetek-völgyében,  kínálunk eladásra Monostorapátihoz tartozó Szőlőhegyen hegyi birtokot.

A terület 11,2 ha zártkerti ingatlan,művelési ágból kivont.

Elhelyezkedése egyedi, a kilátás és a terület egybefüggő volta különleges. Monostorapátiból aszfaltúton megközelíthető, belső aszfaltozott úthálózat köti össze a telkeket.

 Az összesen 43 különböző helyrajzi számon fekvő területen lakhatásra alkalmas házak, kisebb borospincék találhatóak.

 Az ingatlanok javarészt zártkerti művelés alól kivett terület. A lakhatásra alkalmas ingatlanokban víz található, a felépítménnyel rendelkező ingatlanok mindegyike villannyal ellátott.

 A terület magába foglal nyaraló jellegű házat, szőlőt, szántót,erdőt ,gazdasági épületet,pincét csodálatos kilátással a Káli-medencére.Ajánlott a birtokegyüttes  egyedi célok megvalósítására/pl. szőlőtermesztésre, rekreációs célok megvalósítására, borászat kialakítására, valamint mandula- vagy levendulatermesztésre is kiváló/

Aki szereti a természetet, a csendet és nyugalmat, neki ajánlom ezt a Monostorapáti hegyi birtokot csodálatos kilátással a Káli-medencére, a Tanú hegyekre.

Monostorapáti Tapolcától 12, Kapolcstól 6, a Balaton parttól 25 km-re fekvő, kimondottan jó infrastruktúrával rendelkező Veszprém megyei település.

Az ingatlanegyüttes rendezett tulajdonjogú,1/1 tulajdonossal.

Kisebb egységek külön is megvásárolhatóak,komoly érdeklődés esetén hívja a Kissjaksa Ingatlan irodát.

 A birtok együttes ára:830 MFT