KissJaksa Ingatlan

english

Hévíz, ház eladó

Hévíz
3 100 m2
328 000 000 Ft
5
320
jó állapotú
kertre, tájra
villany, víz, csatorna, gáz

Leírás

A páratlan birtok Zalaköveskúton, a Zalai-dombság keleti felén, a Zalavári-hát dombjai közt elrejtve, Hévíz híres gyógyfürdőjétől mindössze 10 kilométerre található.
Ez a csodálatos ingatlan egy igazi gyöngyszem a festői, dombos tájvidéken, amelyet érintetlen természeti környezet és lélegzetelállító kilátás jellemez.
A telek alsó határán halad egy kis patak, amely fölött egy domb emelkedik, melyet sűrű erdő borít. Ezen a területen nyugodtan élvezheti a természet csendjét és a birtok privát szféráját.
A 3100 négyzetméteres területen található ingatlan két épületből áll: egy főházból és egy vendégházból.
A FŐÉPÜLET 1900 körül épült, és 2019-ben prémium minőségben a tulajdonosok saját részre felújították és a legmodernebb színvonalra emelték, miközben megőrizték az eredeti vidéki stílusának a báját. A ház mind külső-, mind belső jegyeit tekintve, a régi tetőgerendáknak és a gyönyörű padlóburkolatnak is köszönhetően, harmóniát, igényességet, egyediséget és igazi otthonos életérzést sugároz.
A ház két szintes:
A földszinten található a bejárati rész, egy nagy nappali nyitott konyhával, és kapcsolattal a délnyugati teraszhoz, egy hálószoba saját fürdőszobával, valamint egy további vendégmosdó.
A földszinten található hatalmas TERASZ valóban különleges hely a relaxáció és feltöltődés számára. Fantasztikus tájpanorámája és megnyugtató, meditatív hangulata hozzájárul ahhoz, hogy az itt élők és a látogatók teljes mértékben élvezhessék a nyugalmat és harmóniát.
Az emeleten egy nagy, teljesen nyitott tér várja Önt, amely magas belmagasságának és nagy tetőablakainak köszönhetően tágas és világos életteret biztosít. A tetőgerendák, a magas minőségű padló és a szabadon álló kádas fürdőszoba luxus élményt ad.
Az emeleti teraszról is csodálhatja a festői és dombos táj szépségét.
Ez az impozáns birtok, nemcsak gyönyörű panorámával büszkélkedik, hanem egy extra vendégházzal is rendelkezik.
A VENDÉGHÁZ nyitott konyhával, zuhanyzóval és a felső szinten található hálóterülettel extra teret garantál Önnek vagy vendégeinek.
A mellette lévő nagy nyári konyha rendezvények és ünnepségek megrendezésére is kitűnően alkalmas.
A tágas réten, a hegyre néző kilátással rengeteg hely van a szabadtéri tevékenységekhez.
 Ez a prémium minőségű ingatlan összességében egy igazi gyöngyszem, amely egy idilli és nyugodt környezetben helyezkedik el, és egyedülálló élményt nyújt a természet ölelésében.