KissJaksa Ingatlan

english

Budapest, ház eladó

BUD-W
1 100 m2
650 000 000 Ft
520
felújított
tájra
villany, víz, csatorna

Leírás

Budapest XXII. kerületében 4 szintes, felújított, egyedi épület eladó. 

A ház elosztása:

Az alsó szint az alagsor tulajdonképpen. Itt egy két állásos garázs van, amin belül egy munkapult és egy külön tárolóhelyiség található. Ebből nyílik a borospince. A garázsbejáró pedig fűthető. Innen nyílik egy előszoba, ahol egy gardrób és egy szimpla wc is van és az előszobából nyílik a wellness részleg. Itt hagyományos finn szauna, infra szauna, társalgó, edző terem, medence és zuhanyozási lehetőség is van.

Az első szinten, ami a földszint, egy tágas előszoba, majd konyha, étkező és nappali került kialakításra. Ezen felül pedig egy zuhanyzós, wc-s fürdő, egy mosószoba és egy kamra található. A nappaliban klíma és pellet kandalló is található, a konyhában pedig beépített hőlégszivattyús fűtés.

Az első és második szinthez hatalmas terasz tartozik, amihez minden szobából és helyiségből ki lehet jutni.

2. szinten helyezkednek el a  szobák, ahol 5 szoba található és 2 fürdőszoba. Ebből a fő hálóhoz tartozik egy gardrób, légkondi és van egy különálló gardrób is.

A 3. szint az iroda, ami szintén átalakítható szobává. Itt található egy mosdókagyló és légkondi pluszban.


Minden szinten, minden szobához elektromos redőnyök tartoznak.

Lépcsőház és lift is található az épületben.


Az épület felújításra került, a legmodernebb elvárásoknak megfelelően.A főfalak kivételével mindent felújítottak. Kívülről is új burkolatot kapott, a kert, de még a kerítés is akkor épült.