KissJaksa Ingatlan

english

Balatonszepezd, ház eladó

Szepezd
1 364 m2
378 000 000 Ft
12
232
új építésű
tóra
villany, víz, csatorna
egyéb megújuló

Leírás

LUXUS VILLA AZ ÉSZAKI PARTON!


Jelentős árengedménnyel most:


Az eladásra kínált ingatlan a Balaton közvetlen közelében, mégis intim és nyugodt környezetben elhelyezkedő rendkívül elegáns luxusvilla Balatonszepezd legszebb utcáján.

A 2022-ben újjáépült luxusingatlan egy 60 éves tölgyfás parkban helyezkedik el. A kertből és valamennyi teraszról is a Balaton egyedülálló panorámája tárul elénk, miközben az ősfák árnyékának lenyűgöző atmoszféráját szívjuk magunkba.

A kert közepén nyári wellness lounge került kialakításra, panorámás finn szaunaházzal, jakuzzival mely páratlan kényelmet nyújt, miközben élvezhetjük a balatoni panorámát.

A villa felújítása során fontos szempont volt, hogy a ház eredeti bauhaus jellege a korszerű megvalósítás mellett megmaradjon. Beltéri kialakítása egyedi és egységes, minden szempontból magas színvonalú minőséget tükröz, mely egyszerre elegáns és modern, harmonikus és letisztult.

A villa két különálló apartmanból áll, melyek mind stílusban, mind minőségében is teljes egészében megegyeznek:
Az emeleti nagyobb rezidencia 2 szintes. Az 1. szinten külön nappali, közösségi tér, étkező, hatalmas panorámás terasszal, modern beépített gépekkel felszerelt konyha valamint 1 fürdőszoba külön toalett-tel található. A 2. szint 3 hálószobából áll, amelyekből 2 saját erkéllyel rendelkezik. Az emeleti hálószobákhoz egy fürdőszoba-wc egység tartozik.
A kisebbik lakrészben modern beépített gépekkel ellátott külön konyha, étkező, nagy, dupla franciaágyas hálószoba található, mely közvetlen kertkapcsolatban áll a hátsó napozó terasszal és a kerttel. A lakrész külön fürdőszoba és toalett párossal rendelkezik.
Mindent összevetve, így a két lakrész összesen 10 szobával, 4 hálószobával, nappalival, 2 konyhával és étkezővel , 3 fürdőszobával és különálló toalettekkel rendelkezik.

A villa alsó részében bortrezor is helyet kapott a balatoni és egyéb régiók borainak tárolására.

A teljes, átfogó felújítás során az ingatlant alapoktól újraszigetelték, illetve gépészetileg is modern megoldásokkal lett ellátva. A téli szezonban elektromos padlófűtés használható, melyet helyiségenként külön szabályozhatunk, a nyári szezonra a szobánkként kiépített inverteres klímákat használhatjuk.
A ház riasztóval rendelkezik, míg a nyílászárók elektromosan működtethető zsalúziával árnyékolhatók. Az udvarba elektromos kertkapun keresztül jutunk be, míg a kert öntözőrendszerrel van felszerelve.

Az ingatlant az azt tulajdonló, és kizárólag erre a célra létrehozott projekt céggel együtt kívánjuk értékesíteni.

Maga Balatonszepezd az északi part egyik gyöngyszeme, Balaton felvidék, a Káli medence és Badacsony előszobája.

Balatonszepezd Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között helyezkedik el. Autóval a 71-es főúton közelíthető meg. Szepezdtől Badacsony 17 km, míg Tihany 22- km távolságban fekszik. Vasúti megállóval rendelkezik.

A luxus ingatlan ajánlott befektetésre .vállalkozásra családi rezidenciára egyaránt.Megtekintési igény esetén keresse bizalommal a Kissjaksa Ingatlan irodát.