KissJaksa Ingatlan

english

Balatonakarattya, panzió, hotel eladó

BAK-3-5
1 339 m2
154 000 000 Ft
8
444
felújított
telken belül
utcára, kertre
villany, víz, csatorna, gáz utcában
elektromos fűtés

Leírás

Balatonakarattya frekventált ,központi helyén több funkciós épület együttes eladó!

A 3 utcáról körbe vevő 1339 nm-es sarok telken 2 ingatlan helyezkedik el.

1.Apartmanház:4 külön bejáratú lakásban:8 szoba,külön fürdőszobával-

Egy lakás nagysága 68 nm, teljes mértékben felújított, a jó funkcionális elosztású lakásokban:2 háló szoba,mindegyikhez külön fürdő szoba , konyha kis nappali résszel.

Közműellátottság:Korszerű és kényelmes villany fűtés. Villanyóra apartmanonként főmérővel, víz külön mérésének kiépítése folyamatban, 4 kocsi beálló telken belül kialakítható, kerti kiülőknek megfelelő hely egy nagy tölgyfa alatt.

Az apartmanházban 2 földszinti,amely kert kapcsolatos s kettő emeleti lakás eladó.Az eladó ingatlanegyüttes többféle lehetőséget rejt magában:

-befektetésre,kiadásra,vállalkozásra frekventált helye végett
-családi nyaralónak
-vagy akár több generációs családnak állandó lakhatásra is.
-személyzeti vagy-munkás szállásnak
-hostel ,panzió működtetésére

Az ingatlan jó lokációjú,gyalogosan könnyen megközelíthető a strand,boltok, állomás egyaránt.

2.A körforgalom,strandlejáró fele tájoló másik épület a volt csárda,amely 172 nm-es, szerkezet készen,új tetővel,valamint 500 nm kerthelyiség kialakítási lehetőséggel.

Befektetőknek,vállalkozásoknak ajánlott Balatonakarattyán a több funkciós lehetőség!

A Balaton megkerülő kerékpárút mindhárom oldalon tulajdonképpen a kerítés mellett megy el, közvetlenül, megkerülve az ingatlant, rendkívüli lehetőségeket biztosítva vállalkozásokhoz.

A terület mellett helyezkedik el az ABC, a büfé és pavilonsor, ide érkezik nemsokára a Budapest,-Velencei Tavat Balatonnal összekötő kerékpárút, és kb 100m.-re van a kerékpárút 0 pontja.

Közműellátottsága:Csatorna, víz, gáz ( 18 m3/h, villany a telken, jelenleg 4x32 A, az étteremhez 3x160 A kiépítése folyamatban.

Az eladásra kínált ingatlan ajánlott idegenforgalmi-vendéglátó-kereskedelmi egység működtetésére,vagy akár hostel kialakítására is alkalmas.