KissJaksa Ingatlan

english

Balatonakarattya, kereskedelmi, ipari, vendéglátó eladó

Bak-üzlet
55 000 000 Ft
200
felújított
utcán
utcára
villany, víz, csatorna

Leírás

Balatonakarattyán a körforgalomnál frekventált környezetben a strand lejárónál 3 jó állapotú üzlethelyiség egyben eladó.

Leírás

1. Üzlet:

Eladó egy évtizedek óta üzemelő vendéglátó egység. A közvetlen környezetében a tópart egyik legforgalmasabb kerékpárútja, horgászbolt, kerékpárkölcsönző, strandcikk üzletek, ABC, télen műjégpálya található. A Balaton 400m-re van. A jelenlegi, fiatalos, bisztró jellegű stílusa 3 éve lett kialakítva. A konyha a HACCP előírásoknak megfelelően felszerelt, meleg konyhás különengedéllyel rendelkezik. Az új, rozsdamentes bútorokkal (pultok,szekrények, preparációs asztal), ipari elszívóval berendezett munkaterületen az alábbi konyhai gépek találhatók: gázos rostlap, 4 rózsás ipari tűzhely, ipari gázos olajsütő, elektromos dupla olajsütő, elektromos-vizes melegen tartó, smooker, kelesztős 4 tálcás, elektromos sütő, két szintes, melegen tartós átadópult, ipari mosogatógép, stb. Az előírásoknak megfelelően kialakításra került egy zöldség előkészítő helyiség, egy húselőkészítő helyiség, fekete mosogató,külön helyiségekben fehér mosogató, öltöző, személyzeti wc-zuhanyzó. A kettő pultosnak kényelmes bár, rozsdamentes előkészítővel és fa átadópulttal berendezett. A konyhához tartozik 4 db fagyasztó, 8 db hűtő. A konyhai alapanyagoknak, ill. felszerelési tárgyaknak megfelelő tároló kapacitás áll rendelkezésre. A viacolor padlózatú, fedett teraszon 8 db 4-6 főnek kényelmes fa asztal lett kialakítva. A külső zöldfelületen 3db 8 fős, napernyős asztal található. Az építmény rendelkezik 2 db vendég mosdóval, toalettel. Megfigyelő kamerarendszerrel és riasztóval felszerelt.

Az épület 30 nm 16 nm tetőtér 62 nm nyitott, fedett terasz.

2. üzlet:

A vendéglátó építményhez tartozik még egy épület, amelyben konyha, zuhanyzó-wc, eladó tér( tároló hely) , 380V.
Jelenleg raktárként funkcionál. ill. hálószobának kialakított tetőtér található.

Az üzlet 20nm 16 nm tetőtér.

3. üzlet:

61 nm sarok épület 50 nm tetőtér, mely egy éve lett felújítva. Kialakításra került benne az alsó szinten egy, a szabályoknak megfelelő, jelenleg is működő természetgyógyász rendelő (betegváró, kezelőhelyiség - lengőkaros mosdóval, öltöző, zuhanyzó, lengőkaros mosdó Wc-vel). A privát részen a személyzet részére mosdó zuhanyzóval, Wc-vel, mini konyhával, étkezővel. Hátul további 2 Wc van kiépítve, amelyből jelenleg az egyik mosókonyhaként funkcionál. Az emeleti részen 2 hálószoba van. Az egyik szobában franciaágy (pótágyazható, akár gyermekágy is beletehető), a másikban jelenleg egy ágy van, de egy fr. ágy is elfér. Akár a folyosón is elhelyezhető 1-2 ágy.
Az egész alatt 40 nm pince is található.
Tárolásra tökéletes.

Az építmények és a berendezések magántulajdonban vannak. A terület önkormányzati, éves területhasználati díj fizetendő, melynek díja négyzetméterenként 590 forint/év.

Az ingatlanegyüttes kiváló lehetőséget nyújt több funkcióra is.Közvetlen szomszédságában aszfaltos útról megközelíthető nagy beruházás kezdődik még ebben az évben.Amennyiben a hírdetés felkeltette az érdeklődését szívesen várjuk jelentkezését személyes találkozóra Kissjaksa Ingatlan Iroda.